Boka Societetshuset för ert företag

På Societetshuset anordnar vi oförglömliga företagsevent, fester, julbord och kick-off.
Vi paketerar transport, aktiviteter, middag och underhållning som en helhetslösning.

Det börjar kanske med en bussresa eller varför inte en RIB-båts tripp till Marstrand. Därefter en gemensam teambuildning-aktivitet för att sedan byta om till finskjortan och sätta sig till dukat långbord i vår vackra festvåning.
Till middagen bjuds det på liveband och efter taffeln bryts dansar vi tillsammans hela natten.
Om ni inte vill bo över på ön så ordnar vi med busstransport hem och färjan går hela natten.

Företagsevent gör vi året om och det är bara fantasin som sätter gränser.

 

Konferens i skärgårdsmiljö.

Konferera i en fantastisk skärgårdsmiljö i vårt vackra hus! Möjligheterna och möteslokalerna är många. Vi kan erbjuda allt från små exklusiva grupprum till den stora mötessalen. I vår stora sal finns plats för upp till 500 personer i bordssittning men fungerar lika bra för 30 personer i en sittning med runda bord.

Vi hjälper dig att arrangera en perfekt mötesdag med god mat från vårt nya fantastiska kök. Varför inte avsluta kvällen med en middag där du kan njuta av kvällssolen på en av våra verandor. Självklart hjälper vi även till med underhållning där vi har goda kontakter.

Söker du aktiviteter utanför huset finns en mängd skärgårdsinspirerade alternativ. Varför inte ta en fartfylld rib-båtstur ut till fyrplatsen Pater Noster eller en modern gps-vandring över Marstrandsön med hjälp av våra duktiga samarbetspartners?

Skicka en förfrågan på BOKA