räkmacka
chevresallad
tartare

RESTAURANG VERANDAN

ÖPPETTIDER

 

Från och med söndag vecka 26 har vi öppet alla dagar lunch från 12 och à la carte. 

Vissa helger är abonnerat. Vi uppdaterar löpande på våra sociala medier om öppettider. 

 

Boka bord på bokning@societetshuset.se

eller

Fork

FÖRRÄTT

OST OCH CHARK

Urval utav ostar och charkuterier. Serveras med fröknäcke och marmelad

OSTRON

Fines de Claries No:2, serveras med rödvinsvinägrette och citron

MARINERAD MAKRILL

Serveras med citron och rostad baguette

GURRAS RÅBIFF

Yuzuemulsion, enokisvamp, shisoblad, rostad lök, brynt smör

HAVSKRÄFTA

Spenatsallad med pankofriterad havskräfta, parmesan & balsamico

VARMRÄTT

KALVFILÉ OSCAR II

Choronsås, sparris, hummer, pommes Anna, tryffelsky

PEPPARBIFF

Oxfilé, pepparsås, tomat- och lökchutney, rostad färskpotatis

WALLENBERGARE

På kalv, med gröna ärtor, lingon, skirat smör och potatispuré

SOLE MEUNIÈRE

Skirat smör, citron, kapris, örter, kokt färskpotatis

TORSKRYGG
Skinnstekt torsk, pepparrot, skirat smör, potatispuré, grillad citron

”EN NÄVE RÄKOR”

Gör en egen räksmörgås: Färska oskalade räkor serveras med bröd, majonnäs, kokt ägg och citron

SKALDJURSPLATÅ

200g färska räkor, 200g krabbklo, 200g havskräfta, 3st ostron Fines de Claire, halv hummer

CHEVRÉSALLAD

Sallad, gratinerad chevré, päron, betor, hasselnötter, honung

 

DESSERT

FÄRSKA JORDGUBBAR

med vaniljglass och lättvispad grädde

SORBET

citron, blodgrape eller grönt äpple

KAFFEBRICKA

med punsch och en mazarin

KONTAKT

SOCIETETSHUSET MARSTRAND

Kungsplanen, 442 67 Marstrand

Tfn: 0303-606 00

info@societetshuset.se